Körzeti úszó diákolimpia


2020-01-15 19:21:11  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Körzeti úszó diákolimpia főképe
Nyolc általános iskola 104 tanulójának részvételével a Várkertfürdő medencéjében rendezték meg a körzeti úszó diákolimpia döntőjét.

A Veszprém Megyei Diáksport Egyesület és a Pápai Úszó Sportegyesület közös szervezésű versenyének célja a sportág népszerűsítése, a körzet bajnokainak eldöntése, valamint a megyei döntőn való szereplés lehetőségének kivívása volt.

Koncz Sándor, a versenybíróság elnöke érdeklődésünkre elmondta, elégedett a résztvevők számával, akik közül az első két helyezett, váltóban az elsőként célba csapó szerzett jogot arra, hogy a január 29-ei megyei döntőn részt vehessen. I., II., III. és IV. korcsoportban, „B” kategóriában rendezték a diákolimpiát, azaz azok a versenyzők indulhattak, akik 2017. szeptember 1. és 2019. augusztus 31. között úszás sportágban érvényes versenyengedéllyel nem rendelkeztek.

- 50 és 100 méteren, három úszásnemben (gyors, mell, hát) valamint váltóban hirdettek győztest, a körzetet Pápakovácsi és Csót képviselte, városunkból pedig a Türr, a Szent István, a Gyurátz, az Erkel, a Munkácsy és a Tarczy diákjai álltak rajtkőre. Az 'A' kategóriások és a középiskolások ma nem úsztak, ők egyből a megyei döntőre kerültek, melyet január végén Balatonfűzfőn rendeznek - tájékoztatott Koncz Sándor.

Az intézmények rangsorában hét első-, nyolc második- és négy harmadik helyezéssel az Erkel szerepelt a legjobban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-06 20:29:20

Elismerték a munkájukat


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 11:56:38

Közösségi futás, egyénileg


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin