A második félidőben fordított a Győr


2020-01-18 14:44:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A második félidőben fordított a Győr főképe
Első felkészülési mérkőzésén 0-2-es első félidőt követően 4-2-es vereséget szenvedett Győrben a Perutz FC.

A téli felkészülés második hetének végén első edzőmeccsén az NB II-es ETO ellen léptek pályára a pápaiak. Ahogy arra számítani lehetett, a hazaiak domináltak a kezdő sípszót követően, a 15. percben a Ferencvárostól igazolt Priskin Tamás be is talált, igaz lesről tette, így a gólt érvénytelenítette a játékvezető. Tíz perccel később Keserű védett bravúrral egy bal sarokba tartó fejest, majd az első fél óra végéhez közeledve Nagy Tamás találatával a pápaiak megszerezték a vezetést. A 42. percben megduplázta előnyét a Perutz, egy bedobást követő labdaszerzés után Kalász a jobb kapufát is érintve lőtt nagy gólt a hosszúba 0-2. Az első játékrész lezárásaként Priskin lőtt kecsegtető helyzetből mellé. A szünetben Lengyel Ferenc kilenc helyen változtatott, a kezdőcsapatból csak Nagy Tamás és Zsirai Martin maradt a pályán. Nem sokkal a fordulás után egy bal oldali beadást Tömösvári bólintott a jobb felsőbe, majd tíz perc elteltével a támadó szintén fejjel mattolta Szigeti kapust. 2-2 után is a győriek akarata érvényesült, Lovrencsics góljával már náluk volt az előny, a 4-2-es végeredményt Andric tizenegyesből állította be.

ETO FC Győr - Perutz FC 4-2 (0-2) Gsz.: Lovrencsics, Tömösvári 2, Andric ill. Nagy T., Kalász

Lengyel Ferenc: Nagyon jó fizikális felkészülés volt a mai 90 perc és ami még nagyon fontos, hogy senki sem sérült meg. További pozitívum, hogy az ősszel látott idegenbeli játékunk, a masszív védekezés és az abból történő hatékony támadás az első félidőben működött, hiszen két góllal is vezettünk. Hét hét áll előttünk, látom a hibákat, ezeken dolgozni fogunk.

ETO 1.félidő: Gyurákovics - Kovács, Vári, Fejes, Jakab, Kun, Kiss, Simon, Gaál, Horváth, Priskin. 2. félidő: Horváth - Kovács, Dvorschák, Gengeliczky, Kalmár, Bagi, Charizopulos, Tömösvári, Andric, Lovrencsics, Simon.

Perutz FC: Keserű - Nagy T., Császár, Dóczi, Böröczky - Baldauf, Iványi, Zsirai, Kalász, Szilágyi - Szabó Zs., csereként pályára lépett: Szigeti, Benecz, Farkas B., Márton, Cseke, Molnár T., Hanzl, Irmes, Farkas D.

A Perutz január 22-én 13 órai kezdéssel az FC Ajka otthonában lép pályára.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban