Nyárádra került a Takácsi kupa


2020-01-19 16:46:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyárádra került a Takácsi kupa főképe
Nyárád sikerével zárult a megyei III-as labdarúgó bajnokságban szereplő csapatok részére megrendezett Takácsi kupa.

A Takácsi SE 16 együttes részvételével ötödik alkalommal rendezte meg a tornát, ahol két selejtezőkört követően nyolc csapat lépett pályára a döntő játéknapon. A továbbjutottakat a szervezők két négyes csoportba sorsolták, ahonnan az elődöntőkbe Nyárád, Takácsi, Marcalgergelyi és Adásztevel jutott. A legjobb négy között a döntőbe Nyárád Takácsi 2-1-es legyőzésével került, ellenfele az Adásztevelt 4-0-ra legyőző Marcalgergelyi volt. A döntő nyárádi fölényt hozott és a torna legjobbjának választott Pajak Ádám vezérletével 3-1-re Nyárád tavalyi ezüstérme után idén elhódította a kupát, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a házigazda Takácsi állhatott fel.

- Tavaly sajnos elveszítettük a döntőt, így nem titkoltan azzal a céllal érkeztünk, hogy idén hozzánk kerüljön a kupa - mondta Pajak Károly, csapatvezető, Nyárád polgármestere. - A selejtezőben egy döntetlen mellett az összes meccsünket megnyertük, és a döntő játéknapon is veretlenek maradtunk, 18 gólt lőttünk és csak hármat kaptunk, ez azt gondolom, önmagáért beszél. Bízom benne, hogy tavasszal nagypályán is hasonló sikereket ér majd el fiatal csapatunk.

A gólkirály 12 találattal Katona Róbert lett, a legjobb kapusnak Bertalan Lászlót, a legjobb játékosnak Pajak Ádámot választották. A díjakat dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és Takácsi polgármestere, Vajda György adta át.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket