Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC


2020-01-19 19:51:38  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Két korosztálynak rendezett teremtornát a PELC főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U7-es és U8-as teremlabdarúgó tornáján gyirmóti és veszprémi siker született. A hazaiak egy ötödik és egy negyedik hellyel gazdagodtak.

A PELC január 19-én előbb a 2013, majd a 2012. január 1-je után születettek számára rendezett kupát. A játéknapon délelőtt az U7, délután az U8 lépett a Sportcsarnok küzdőterére. A fiatalabbaknál a PELC harmadik lett a csoportjában, végül nyolc csapat közül az ötödik helyet szerezte meg, a tornát nagy csatában Gyirmót nyerte. Az egy évvel idősebbeknél a csoportkörben egy győzelem és egy vereség volt a hazaiak mérlege, a rájátszásban a bronzéremért vívott csatában sajnos a Gyirmót legyőzte Horváth Tamás csapatát, mely így negyedik helyen végzett. A győztesnek járó kupa Veszprémbe került.

- A torna nyitányán az Üstökös ellen még aludtak a srácok, sajnálom azt a meccset, mert mint később kiderült azzal a sikerrel az elődöntőbe kerültünk volna - értékelte U7-es tanítványai teljesítményét Horváth Tamás, a PELC edzője. - Az MTE ellen már jobban játszottunk, sikerült is nyerni, a Haladás pedig egy góllal volt csak jobb nálunk, sajnos a gólarány nem nekünk kedvezett, így az ötödik helyért játszhattunk, amit meg is nyertünk. Elégedett vagyok a gyerekekkel, ez volt a második tornájuk, ahhoz képest jó teljesítményt nyújtottak. Az U8 is hadilábon állt a szerencsével a mai napon, ők is nehezen vették fel a ritmust, a Gyirmóttal 1-1-re végeztek, a helyzetek alapján nyerhettünk volna. A végül tornagyőztes Veszprém ellen is vezettünk, végül az ellenfél fordított, így csopormásodikak lettünk. A bronzmeccsen a Gyirmót ellen 0-0-nál és 1-1-nél is több kapufát lőttünk, ziccereket hibáztunk amit az ellenfél sajnos megbüntetett.

Az U7-es tornán a gólkirály 18 találattal Zakics Erik (Haladás II.) lett, a legjobb játékos különdíját Pfeifer Péter (Gyirmót) kapta, a legjobb hazai játékosnak Horváth Bencét választották.

Az U8-as kupán a gólkirálynak járó különdíjat a veszprémi Bényi Péter kapta, a legjobb kapusnak Polgár-Bognár Mátét (Gyirmót) látták, a legjobb játékos Győrújfalu csapatából Balaskó Áron lett, a pápaiak közül a legjobb teljesítményt Gulyás Ábel nyújtotta.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-22 17:04:17

Magabiztosan nyert az Ajka


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 10:09:23

Bajnok a Kilián DSE


ajánlott cikk főképe

2020-02-05 09:50:49

Már kaphatóak a tavaszi Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 11:10:49

Egy félidőnyi jó játék is elég volt