Parkolóban verekedett Pápán


2020-01-27 15:23:32  | cikk:  | 


Egy 20 éves zirci fiatalt hallgattak ki gyanúsítottként a rendőrök.
Az eljárás adatai alapján 2020. január 25-én este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán az egyik áruház parkolójában két fiatal között verekedés történt. A helyszínen a sértett elmondta a körzeti megbízottaknak, hogy a parkolóban megállt előtte egy gépkocsi, melyből kiszállt volt barátnője ismerőse, és előzetes szóváltás nélkül bántalmazta őt. Ezt követően a támadó visszaült a gépkocsiba, és az autóban utazó három személlyel Veszprém irányába távozott.
A körzeti megbízottak adatgyűjtésbe kezdtek, és nem sokkal később a veszprémi rendőrök a megyeszékhely belterületén állították meg az autót. A gépkocsi vezetőjét és utasait előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a bántalmazó 20 éves zirci fiatalt gyanúsítottként kihallgatták. Ellene súlyos testi sértés bűntett kísérlete miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. május 19-én 13 óra körül Pápa egyik utcájában igazoltattak egy lassú járművel közlekedő 58 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív...

2020-05-29 12:07:03

Rendőrkézen az ittas sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 16:21:01

Telefonos csalók a WHO nevében


ajánlott cikk főképe

2020-03-04 10:13:05

Vörösréztolvaj rendőrkézen


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán