Lezárt akta: Hegesztőt és sarokcsiszolót lopott


2020-01-31 09:18:50  | cikk:  | 


Lezárt akta: Hegesztőt és sarokcsiszolót lopott főképe
Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 53 éves budapesti férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 10-én, hogy Pápateszéren található mezőgazdasági telephelyéről ismeretlen tettes ellopott egy sarokcsiszolót és egy hegesztőt. Az adatgyűjtés eredményeként egy 53 éves budapesti lakos került a rendőrség látókörébe, majd a rendőrök 2020. január 29-én reggel otthonában elfogták. A férfit ezután előállították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az elkövető Pest megyei hétvégi házában megtalálták az ellopott eszközöket, majd lefoglalták azokat, és visszaadták a tulajdonosnak.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás során szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 14:50:47

Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 13:38:09

Az internet veszélyeiről Mezőlakon


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának