Lezárt akta: Hegesztőt és sarokcsiszolót lopott


2020-01-31 09:18:50  | cikk:  | 


Lezárt akta: Hegesztőt és sarokcsiszolót lopott főképe
Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 53 éves budapesti férfi ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai alapján egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 10-én, hogy Pápateszéren található mezőgazdasági telephelyéről ismeretlen tettes ellopott egy sarokcsiszolót és egy hegesztőt. Az adatgyűjtés eredményeként egy 53 éves budapesti lakos került a rendőrség látókörébe, majd a rendőrök 2020. január 29-én reggel otthonában elfogták. A férfit ezután előállították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az elkövető Pest megyei hétvégi házában megtalálták az ellopott eszközöket, majd lefoglalták azokat, és visszaadták a tulajdonosnak.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás során szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök egy óra alatt azonosították és elfogták a gyanúsítottat.

Az eljárás adatai szerint a sértett 2020. február 28- án délután személyesen megjelent a Pápai Rendőrkapitányságon, hogy feljelentést tegyen ismeretlen elkövető ellen, aki egy helyi italüzletben ellopta a pénztárcáját...

2020-03-02 13:53:11

Együtt ittak, majd meglopta ismerősét


A rendőrség a kábítószer-ellenes világnap alkalmából egy kisfilmmel hívja fel a figyelmet a drogfogyasztás sokszor visszafordíthatatlan következményeire.Jelenleg Európában a kábítószerek terjedésének különösen dinamikus időszaka zajlik. Új és egyre veszélyesebb szerek...

2020-06-26 16:19:55

Elég egyetlen rossz döntés — és az egész életed megváltozhat


ajánlott cikk főképe

2020-03-09 13:55:57

Nőnapi ajándék a rendőröktől!


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 08:18:02

50 helyett 116