ABBA slágerek magyarul a Vadvirág Énekkar tolmácsolásában


2020-02-02 09:24:19  | cikk: Babos Petra  | 


ABBA slágerek magyarul a Vadvirág Énekkar tolmácsolásában főképe
Mamma mia; Álmod, ha nincs; SOS; Honey, honey; Chiquita és Köszönöm a zenét - ezekkel a dalokkal örvendeztette meg a népes hallgatóságot a rábaszentandrási Vadvirág Énekkara a Jókai Mór Városi Könyvtár előadótermében.
Az énekkar 2003-ban alakult, akkor még csak 7 fős létszámmal. Az első fellépésük az év végi karácsonyi műsoron volt. 2011 óta a Vadvirág Énekkar nevet viseli az énekkar.
A lelkes csoport tagjai elsősorban nyugdíjasok

2012 szeptembere óta Gödri Dániel az énekkar vezetője, karnagya, aki mint mondta, állandó fellépői a községük helyi rendezvényeinek. Felkérésre szívesen énekelnek esküvőkön, keresztelőkön, de más meghívásnak is eleget tesznek. Részt vettek népzenei találkozón, több vidéki falunapon és jártak a Ki mit tud? elődöntőjén Kapuváron. Fiatalos vezetőjüknek köszönhetően repertoárjuk kibővült és fiatalossá vált. Legnépszerűbb műsoruk, melyet öt éve adnak elő, s számukra és a közönség számára is nagyon kedvelt Abba slágerek magyarul. Ezt az összeállítást már nagyon sok településen adták elő, nagy sikerrel.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 15:35:49

Csak sürgős műtéteket, beavatkozásokat végezhet a kórház


ajánlott cikk főképe

2020-03-17 16:12:52

Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)