Tornagyőztes az U9


2020-02-03 21:13:56  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Tornagyőztes az U9 főképe
A Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapatának győzelmével ért véget a Sportcsarnokban rendezett U9-es labdarúgó teremtorna.

A 2011. január 1-je után születettek számára rendezett tornával folytatódott a teremszezon, ahol öt csapat, a PELC, a Gyirmót SE, az FC Ajka, a Veszprém FC USE és az Üstökös FC mérette meg magát. A pápaiak - Radó Tamás tanítványai - nehezebben vették fel a torna ritmusát, az első meccsükön a Gyirmóttól 1-0-s vereséget szenvedtek, ezután viszont sorban hozták az eredményeket, az Üstököst 5-0-ra, az Ajkát 2-0-ra, míg a nagy rivális Veszprémet 4-1-re győzték le, amivel megszerezték az első helyet.

- Az első meccset már-már szokásosan álmosan kezdtük, amit egyelőre nem tudunk kiküszöbölni, így sajnos egy gyenge meccsen alulmaradtunk - mesélte Radó Tamás, edző. - A következő találkozóra egy teljesen más felfogású csapat ment ki és magabiztos győzelmet arattunk sok jó egyéni teljesítmény mellett azt hozták a srácok, amit várok tőlük. A következő két meccs előtt is bíztam a gyerekekben és esélyt sem hagyva az ellenfeleknek magabiztosan nyertünk. Egyéni képességekben kiemelkedtünk a mezőnyből és csapat szinten is jól működtünk, így megérdemelten nyertük meg a tornát. A torna legjobb játékosának Ihász Bendegúzt választották, a legjobb hazai játékos Pap Zsombor lett, de rajtuk kívül a többiek is hozzátették a magukét - nyilatkozta Radó Tamás, a PELC edzője.

A torna legjobb kapusa Oláh Miron (Gyirmót SE), a torna gólkirálya 8 találattal Pap Zétény (Veszprém FC USE), a legjobb játékos Ihász Bendegúz (PELC) és a legjobb hazai játékos Pap Zsombor lett.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán


ajánlott cikk főképe

2020-06-12 21:30:03

Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:22:58

Legenda lett Ázsiában a Lombard Pápa korábbi játékosa