Azonosították a pápai baleset feltételezett okozóját


2020-02-04 11:33:13  | cikk:  | 


Azonosították a pápai baleset feltételezett okozóját főképe
Egy fiatal férfi a Várkert kerítésének ütközött, majd elhajtott a helyszínről.

Az eljárás adatai alapján a rendőrségre 2020. január 20-án, 3 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy ismeretlen forgalmi rendszámú és típusú gépkocsi Pápán a Szent István úton található Várkert kerítésének ütközött, majd a sofőr a helyszínről elhajtott. Az ütközés következtében a téglából készült kerítés közel 8 méter hosszan megrongálódott.

A rendőrök a bejelentést követően adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként azonosították a baleset feltételezett okozóját, egy 20 éves helyi férfit, és 2020. január 31-én otthonában igazoltatták. A baleset körülményeit szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Pápai Rendőrkapitányság.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


ajánlott cikk főképe

2019-11-29 10:23:13

Járdán kerékpározott, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 14:22:21

Szamurájkarddal sebesített


A szeretet ünnepére készülve kérjük, hogy vagyontárgyainak biztonságát is tartsa szem előtt és fogadja meg az alábbi tanácsainkat!

 

-Bevásárlások alkalmával iratait, pénztárcáját, mobiltelefonját, gépkocsija indítókulcsát és lakáskulcsát lehetőleg tartsa ruházatának...

2019-12-10 15:57:43

Rendőrségi tanácsok a karácsonyi készülődés idejére