Szombaton ismét Farsang a jégpályán


2020-02-04 12:28:21  | cikk: Babos Petra  | 


Szombaton ismét Farsang a jégpályán főképe
Farsang a jégpályán - címmel a tavalyi év sikerein felbuzdulva ismét izgalmas programon vehetnek részt a téli sport kedvelői, február 8-án, szombaton 16 órától az Esterházy-kastély udvarán.
Boros Katalin, a jégpályát üzemeltető Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetője elmondta, remélik, az időjárás is kegyes lesz, s meg tudják tartani a népszerű programot, mivel jelenleg a szeles és a csapadékos időjárás miatt nem alkalmas korizásra a pálya, de a hét második felében már téliesebb idő várható, így kiváló jégen rendezhetik majd meg a programot.
-Sikert aratott a vendégek körében tavaly ez a programunk, ezért szombaton, vagyis február 8-án, 16 órától 22 óráig lehet majd korizni, DJ. Schneider zenéjére - tudtuk meg Boros Katalintól, aki hozzátette, a Jégpályák éjszakája után a farsangi esemény volt a leglátogatottabb a pályán.
Az ügyvezető reményeit fejezte ki, hogy sokan érkeznek majd jelmezbe, s ezúttal is egy színes forgatag lesz a jégpályán.
Érdemes lesz tehát kilátogatni a farsangi eseményre, többek között azért is, mert ez lesz az utolsó lehetőségek egyike, amikor az Esterházy-kastély udvarán korizhatunk, ugyanis a pálya február közepén zárja a szezont.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-16 21:49:06

Tapolcafői disznóságok


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 15:25:42

A színház után a könyvtárban is elmaradnak a programok


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 22:56:50

Összetartozunk


ajánlott cikk főképe

2020-07-02 16:37:39

Ismét várja a látogatókat a zsinagóga