Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán


2020-02-04 15:33:58  | cikk:  | 


Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán főképe
A pápai rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 25 éves férfit.

Az eljárás adatai alapján 2020. február 2-án este érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Pápán egy férfi nyakához előzetes szóváltást követően kést szorított ismeretlen elkövető.

A sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, látta, hogy a fiatal férfi feldönti a lakóépület előtti virágtartót, és az abban elhelyezett tuját elhajítja. Ezt szóvá tette a garázdának, aki feldühödött, visszafordult és elővett a ruházatából egy kést, amivel fenyegetőzött.

Az elkövető a rendőrök kiérkezésekor már nem volt a helyszínen. A hatóság tagjai adatgyűjtésbe kezdtek, azonosították a feltételezett elkövetőt, majd nem sokkal később Pápa egyik utcájában intézkedés alá vonták a helyi férfit. Az igazoltatáskor ruházatát átvizsgálták, melyből előkerült egy 16 centiméter pengehosszúságú tőr.

A pápai rendőrök a garázda férfit elfogták, a helyi rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették.

Az eljárás során kiderült, hogy a fiatal férfi aznap délután az egyik pápai lakótelepen lévő italkimérő előtt is provokálta a jelenlévőket, és a nála lévő késsel fenyegetőzött.

Ellene felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök az elmúlt hétvégén négy sofőrrel szemben intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2019. október 4-én az esti órákban Pápán, a Somlai úton állítottak meg egy személygépkocsival közlekedő 52 éves dákai lakost. Az intézkedés során a sofőrrel szemben...

2019-10-09 08:56:09

4 ittas járművezető


A rendőrség bűnmegelőzési szakemberei várják az érdeklődőket a rendezvényen.

Az Országos Rendőr-főkapitányság által 2015-ben meghirdetett Házhoz megyünk!  rendőrségi prevenciós vagyonvédelmi programra a Pápai Rendőrkapitányság munkatársai 2019. szeptember 24-én Csóton várják az érdeklődőket.

2019-09-18 14:16:46

Csóton folytatódik a Házhoz megyünk! program


Rendezvény miatt ideiglenes forgalomkorlátozásra kell számítani a belvárosban péntek délután.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket, hogy városi rendezvény miatt teljes útlezárás lesz érvényben 2019. szeptember 27-én 16 óra 30 perctől 19 óra 30 percig Pápán,...

2019-09-27 11:04:52

Ideiglenes forgalmirend változás Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-01-09 13:50:30

Lezárt akta: Sorompónak ütközött