Fákat dönt, tetőt bont a viharos szél


2020-02-04 15:56:43  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Fákat dönt, tetőt bont a viharos szél főképe
Viharos erejű szél toppant be városunkba ma délelőtt. A megerősödött légmozgás már most több kárt okozott, megbontotta a Türr István Gimnázium tetőzetét a Csáky utca felől és több fát is megrongált. A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Pápai Kirendeltségének munkatársai a megcsúszott cserepeket eltávolították a tetőről a balesetveszély elhárítása érdekében, a Városgondnokság pedig teljes szélességben lezárta a Csáky utcát.
A Várkertfürdőnél is okozott kárt a vihar: az uszoda épületének tetejét rongálta meg az erős szél, a tűzoltók 15 óra után vonultak a helyszínre.

Kidőlt fákkal, nagyobb letört ágakkal is van dolguk a Városgondnokság munkatársainak, több helyen kellett beavatkozniuk: így a Külső-Veszprémi úton, a Juhar utcában, a Várkertben és az Erzsébetvárosi Óvoda udvarán. Az utakról letakarították a ledőlt fákat - elhárítva a balesetveszélyt és biztosítva a közlekedést -, majd pedig feldarabolták a törzseket, melyeket holnap szállítanak el. 
Mint megtudtuk, az Aradi utcában egy lakóház tűzfalát is ledöntötte a vihar. A katasztrófavédelem jelenleg is a helyszínen dolgozik a kár elhárításán. Információink szerint az ingatlan lakhatatlanná vált, az önkormányzat gondoskodott a lakóházban élők átmeneti elhelyezéséről.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 20:09:21

Gépkocsival segítik a máltai munkát


ajánlott cikk főképe

2020-06-26 14:31:09

20 éves a gorlicei partnervárosi kapcsolat


ajánlott cikk főképe

2020-04-17 11:52:51

Online lelki megerősítés és mentálhigiénés tanácsadás a Lélek és Tradíció Alapítvány jóvoltából