Tollaslabda: Területi diákolimpia


2020-02-04 16:03:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Tollaslabda: Területi diákolimpia főképe
Több mint 70 induló részvételével a Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezték meg a területi tollaslabda diákolimpia döntőjét.

Veszprém, Vas és Győr-Moson-Sopron megyei versenyzői vettek részt a megmérettetésen, melyen a megyei döntő legjobbjai ragadtak ütőt. A tét nagy volt, hiszen kategóriánként az első négy helyezett jutott a március végi országos fináléra. Horváth Attila, a versenybíróság elnöke érdeklődésünkre elmondta, az első korcsoportos fiúknál és a hatodik korcsoportos lányoknál nem rendeztek versenyt, így 10 versenyszámot rendeztek a diákoknak, akik között nevezői létszámtól függően körmérkőzéses vagy svájci rendszerű lebonyolításban hirdettek sorrendet.

- Jó versenyen vagyunk túl, nem utolsó sorban izgalmasan is alakultak a mérkőzések, hiszen volt olyan korcsoport ahol a második, a harmadik és a negyedik helyezett között mindössze egy pont döntött - tájékoztatott Horváth Attila, szervező. - A pápai indulók közül Wölfinger Nóra, Szórádi Hanna, Könyves Zoé, Takács Júlia, Tóth Noel és Karaszlai Adrián jutott egyenes ágon az országos versenyre, emellett szereztünk két tartalék, ötödik helyet, Grób Eszter és Drabos Gergő visszalépés esetén szintén ott lehet az országos mezőnyben. Elégedett vagyok a gyerekekkel és bízom benne, hogy a folytatásban eddig megszerzett tudásukat és felkészültségüket ki tudják vinni a pályára.

Az országos versenyt Balatonbogláron rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója