Lovas elismerések


2020-02-07 13:58:04  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Lovas elismerések főképe
A Veszprém Megyei Lovas Szövetség gáláján a 2019-es eredmények alapján a Pápai Lovas Club négy sportolója és felkészítője egyaránt elismerésben részesült.

A gálán az öt állomásból álló szabadidős versenysorozat első helyezettjeit díjazta a szövetség. A Bőhm Lovasudvarban pallérozódó kicsik és nagyok közül Pál Csenge, Babai Anna, Imre Zora, Polgár Csaba és felkészítőjük, Király Krisztina vehetett át díjat.

- Az idei évben a megyei szövetség a legjobb eredményeket, tehát az első helyezetteket díjazta, de a mi szívünknek minden elért eredményünk, érmünk ugyanolyan szépen csillog - kezdte Király Krisztina. - Külön kiemelném ifj. Kovács Istvánt, aki a felnőtt díjugrató megyei bajnokságon ezüstérmet ért el. Szintén nagyon büszkék vagyunk a versenyzőink közül Kiricsi Kata szabadidős ugró arany-, Pleszinger Luca, Szabó Stella, Balogh Roxána, Nagy Júlia Johanna ezüst-, valamint Horváth Dorka, Orovecz András, Varga Alexandra, Tóth Fanni, Kovács Zsófia bronzérmére. És persze az összes kis lovasunkra, akik egész évben keményen dolgoztak és utaztak velünk az összes versenyre. Nagy büszkeség volt számunkra 150 meghívott vendég és a szülők előtt átvehettük a díjat, talán kicsit kárpótlás is volt a gyerekeknek a sok munkáért, ami néha bizony szenvedés is volt - mondta a felkészítő, aki hozzátette, a 2020-as évad áprilisban indul, az ötfordulós megyei sorozatba idén is neveznek, emellett a hét helyszínből álló Nyugat-dunántúli Regionális Bajnokságon is ott lesznek a pápai lovasok.  - Az első évben nyolc, 2019-ben 15 dobogós helyezést szereztünk, a cél az, hogy idén legalább olyan vagy egy picivel jobb eredmények legyenek mint tavaly - vázolta a 2020-as célokat Király Krisztina.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-20 15:44:39

Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-01-18 15:46:26

Hosszabbításban győzte le a listavezetőt a Concordia Motax KC


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-01-05 15:57:37

Ismét dobogón a PELC