Nyolcgólos döntetlen


2020-02-08 14:33:23  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nyolcgólos döntetlen főképe
Két félidőre bontva négy-négy találat született a Perutz FC rákosmenti vendégjátékán, végül a mérkőző felek igazságos döntetlenre végeztek.

A felkészülési időszakban ötödik edzőmeccsén Budapesten, a szintén harmadosztályú Rákosmenténél tett látogatást a Perutz FC. Lengyel Ferenc együttese az alapozás ötödik hetét zárta le a Véber György vezette fővárosiak elleni 90 perccel, melyen kisebb sérülés miatt Dóczi Krisztián, Irmes Dávid, Böröczky Bálint és Molnár Tamás sem tudott a pápai tréner rendelkezésére állni.

Az első 15 percben ismerkedtek egymással a csapatok, gólhelyzet nem alakult ki, egyedül Iványi kapáslövését jegyezhettük fel, melyre leért Szücs kapus. A félidő derekán Horváth lépett ki a védők között, majd a bal sarokba helyezett 1-0. Két perccel később egyenlített a Pápa, Szabót buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt a sértett a kapu jobb oldalába lőtte 1-1. A 40.percben ismét a fővárosaik kerültek előnybe, egy balról érkező beadást Bagdán belsőzött a sarokba 2-1. Még a szünet előtt volt válasza a pápaiaknak a második hazai találatra, Hanzl szögletét Zsirai fejelte a hálóba 2-2. A fordulást követően három perc sem kellett a sárga-kékeknek, hogy megszerezzék a vezetést, egy sarokrúgást követően Hanzl elé került a labda, akinek bal lábas beadását Szabó Zsolt félfordulatból lőtte a felsőbe, szépségdíjas találat volt 2-3. Sokáig nem örülhettek azonban a pápaiak, hiszen néhány perccel később megint egyenlő volt az állás: egy labdavesztés után Horváth lőtt a rövid felsőbe 3-3. Egy óra játék után Keserű buktatta a tizenhatoson belül Banyait, a játékvezető pedig tizenegyest ítélt: a bal sarokba tartó büntetőbe a pápai kapus ugyan beleért, de Vatay lövését nem tudta hárítani 4-3. A 4-4-es végeredmény a 75. percben alakult ki, Hanzl szögletét az előrehúzódó Császár belsőzte a kapuba.

RKSK - Perutz FC 4-4 (2-2) Gsz.: Horváth P. 2, Bagdán, Vatay ill. Szabó Zs. 2, Zsirai, Császár

Lengyel Ferenc: Nem voltunk ma frissek, ami teljesen érthető, hiszen sok munka van mögöttünk, keményen dolgoznak a srácok. Nem nagyon szoktunk négy gólt kapni, talán ez is a fásultsággal magyarázható, pozitívum viszont, hogy idegenben négy gólt lőttünk.

Perutz FC: Keserű - Nagy T., Zsirai, Császár - Baldauf, Iványi, Benecz, Farkas, Szilágyi, Kalász - Szabó Zs., csereként pályára lépett: Hanzl, Cseke, Cser, Karácsony, Mogyorósi.

A Perutz február 15-én 11 órai kezdéssel hazai környezetben a Sopronnal találkozik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-13 11:13:27

Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-02-20 17:30:03

Az Édenkert oviba került a vándorserleg


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető