Fokozott ellenőrzés Pápán


2020-02-08 15:50:36  | cikk:  | 


Fokozott ellenőrzés Pápán  főképe
Az akció célja a térség közlekedésbiztonságának javítása volt.

A rendőrök közlekedési akciót tartottak 2020. február 6-án Pápán, illetve a környező településeken. Az ellenőrzés alkalmával fokozott figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, a gyorshajtók, valamint az ittas járművezetők és a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-készüléket használók kiszűrésére.

Az egyenruhások 73 sofőrt állítottak meg, és igazoltatták őket. A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda minden esetben negatív értéket mutatott. Az akció során gyorshajtás miatt hat esetben szabtak ki helyszíni bírságot, a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt egy járművezetővel szemben intézkedtek. 

A rendőrök a megállított gépkocsik világítóberendezéseit is ellenőrizték, valamint felhívták a járművezetők figyelmét a szélvédők tisztaságának és páramentességének fontosságára.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 09:06:18

Előadás időseknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 14:17:37

Köszönet a közlekedési rendszert működtetőknek


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:14:11

21 gépkocsit tört fel a pár, a rendőrök elfogták