Fokozott ellenőrzés Pápán


2020-02-08 15:50:36  | cikk:  | 


Fokozott ellenőrzés Pápán  főképe
Az akció célja a térség közlekedésbiztonságának javítása volt.

A rendőrök közlekedési akciót tartottak 2020. február 6-án Pápán, illetve a környező településeken. Az ellenőrzés alkalmával fokozott figyelmet fordítottak a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére, a gyorshajtók, valamint az ittas járművezetők és a vezetés közben kézben tartott mobiltelefon-készüléket használók kiszűrésére.

Az egyenruhások 73 sofőrt állítottak meg, és igazoltatták őket. A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholszonda minden esetben negatív értéket mutatott. Az akció során gyorshajtás miatt hat esetben szabtak ki helyszíni bírságot, a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt egy járművezetővel szemben intézkedtek. 

A rendőrök a megállított gépkocsik világítóberendezéseit is ellenőrizték, valamint felhívták a járművezetők figyelmét a szélvédők tisztaságának és páramentességének fontosságára.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2019-10-14 14:55:30

Pályaorientációs nap Pápán


ajánlott cikk főképe

2019-11-26 16:16:34

Ittasan okozott balesetet


ajánlott cikk főképe

2019-10-16 11:59:42

Lezárt akta: tolatva ütött el egy biciklist


A pápai középiskolások a rendőri szakmával ismerkedhettek meg.

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy helyi középiskolában tartottak előadást a rendőri hivatás iránt érdeklődő fiataloknak 2019. november 21-én délelőtt. A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma...

2019-11-21 18:27:56

Rendőri hivatást népszerűsítették