Újabb tajvani cég keresi a kapcsolatot városunkkal


2020-02-11 18:56:57  | cikk: HuHa  | 


Újabb tajvani cég keresi a kapcsolatot városunkkal főképe
Tajvani üzletembereket fogadott a Városházán tegnap dr. Áldozó Tamás polgármester kollégáival, a vendégek a Chi-Fu csoporton keresztül jutottak el Pápára, hogy üzleti kapcsolatba lépjenek városunkkal. A delegációban a ORing cég képviselői, a Tungsram munkatársai és a tajvani ügyvivő kollégái vettek részt, utóbbiak a politikai kereteket biztosították a magyarországi együttműködési kezdeményezéshez.
-A Chi-Fu volt az a cég, mely a tajvani vendégeket hozzánk közvetítette, a szintén tajvani ORing nevű gazdasági társaságnak pedig garanciát jelentett a kapcsolatfelvétel során, hogy városunkban már működik egy tajvani cég, mely korrekt környezetben tudott üzletet kötni - fogalmazott dr. Áldozó Tamás.
Tajvani üzletemberek keresték fel a városvezetést

Az ORing okos megoldásokat telepít a világ számos részén, ma már minden kontinensen jelen van, hazai partnerük a Tungsram. Európában két helyszínen: Németországban és Lengyelországban van képviseletük, a harmadik európai helyszín pedig Magyarország lesz terveik szerint - tudtuk meg a tanácskozáson.
Dr. Áldozó Tamás polgármester a megbeszélést követően elmondta, arról tárgyaltak, hogy a tajvani cég milyen megoldásokat tud kínálni az okos-város irányába történő elmozduláshoz. Az okos város programok több jellemzővel bírnak, kiemelt szerepet kap a környezettudatosság, az energiatakarékosság, a helyi életminőség javítása.
-Mi arról tárgyaltunk, hogy mindezt komplex megközelítésben érdemes kezelni, nem pedig csak egy-egy területre szűkítve, hanem olyan rendszerként, mely megtakarítást jelent a városlakók számára - közölte a városvezető. A tanácskozáson konkrét példaként a közvilágítás "okosításáról" esett szó.
Egy prezentációban mutatták be a vendégek az együttműködés lehetőségeit

A felek megegyeztek a tárgyalások folytatásában, kijelölték a kapcsolattartókat, akik további részleteket egyeztetnek majd a lehetőségekről és több tárgyalási forduló után akár konkrét üzletkötés is történhet a város és a tajvani cég között.
A polgármestertől megtudtuk, a tanácskozáson egy pilot projekt indításáról is beszéltek, ennek keretében különböző okos eszközöket telepítenének városunkba, melyek gyakorlati hasznosságát fogják vizsgálni. Ez különösen fontos lehet Pápa városa számára, hiszen az ORing tervezett magyarországi képviselete mellett egy referencia-helyszínt is szeretne kialakítani, ami akár városunk is lehet. Dr. Áldozó Tamás hangsúlyozta, keresik az együttműködési pontokat a tajvani cég által kínált lehetőségek közül, hiszen a város komplex rendszer kialakítását tervezi, melynek számos eleme lehet és lakossági célokat, valamint városüzemeltetési célokat egyaránt szolgál.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 15:24:47

Augusztusban lehet az első városi nagyrendezvény


ajánlott cikk főképe

2020-09-26 18:54:42

Hogyan legyünk egészségesek?


ajánlott cikk főképe

2020-08-17 15:34:29

Elhunyt Makkai Miklós, az Elekthermax Pápai Vasas Sportegyesület néhai neves sportolója