Ismét edzésbe álltak


2020-02-11 20:46:41  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ismét edzésbe álltak főképe
Közel egy éves kihagyás után új helyszínen, régi és új tagokkal, változatlan lendülettel folytatódnak a thai-box edzések a Koko-Gym KSE-nél.

Január végén a Tarczy Lajos Általános Iskola kistornatermében tartotta meg egy év elteltével első edzését Korpics Gábor, az egyesület vezetője, aki egy külföldi kitérő után tért vissza szülővárosába.

- Egy karácsonyi összejövetelen vetődött fel, hogy tartsak egy „emlékedzést”, ami olyan jól sikerült, hogy a megkereséseknek eleget téve úgy döntöttem, hogy - bár jóval kevesebb alkalommal mint korábban - de ismét heti rendszeressé teszem a foglalkozásokat - mesélte a küzdősport edző. - Hetente kétszer, kedden és pénteken találkozunk a srácokkal a Tarczy kis tornatermében, ugyanis külön erre a célra szolgáló edzőtermet még egyszer nem szerettem volna bérelni. Az érdeklődés engem is meglepett, hiszen már az első alkalomkor közel 20 fő volt a létszám, mely azóta sem csökkent, sőt. Régi tanítványaim közül sokan jöttek, de vannak teljesen kezdő jelentkezők, akikkel az alapoktól indulunk. A kis teremmel pont az a célom, hogy megválogathassam, kikkel dolgozom együtt. Azokra számítok, akik szorgalmasak és beleteszik a kellő munkát, akik viszont félvállról veszik a tréningeket, kivonják magukat az edzések, közösségi programok alól, velük nem fogok a jövőben együtt dolgozni.

Az edzéseket az említett helyszínen minden kedden és péntek 17:30 és 19 óra között tartják.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben