66 raklap bébiételt hozott a Teuton lovagrend


2020-02-13 12:43:22  | cikk: Babos Petra  | 


66 raklap bébiételt hozott a Teuton lovagrend főképe
Az idei év első bébiétel szállítmánya érkezett meg ma délelőtt a németországi Teuton lovagrendtől.
Klaus Blos, a lovagrend nagymestere elmondta, egy teherautóval érkeztek Pápára, összesen 66 raklapnyi áruval.
-21 tonna élelmiszert szállítottunk Pápára, ez összesen 12 féle élelmiszert tartalmaz, melyek között van gyümölcspüré, müzli reggeli, rizsgofri, tea, szondaital, ivótej, gyümölcskása, krémleves és gyümölcsös gabonakarika is - tudtuk meg Klaus Blostól, aki hozzáfűzte, az étkekből nemcsak a kisgyermekek, hanem az idős, beteg emberek is fogyaszthatnak, hiszen nagyon vitamindúsak.
Az értékes bébiételt az Egyesített Szociális Intézmény (ESZI) Család- és Gyermekjóléti Központja oszt majd részt a pápaiak között egy későbbi időpontban, melyről értesítik a lakosságot.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-02 09:46:11

A járványügyi helyzet kezeléséről egyeztettek


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 10:00:04

Mindennap értéket adunk - Kultúrházak éjjel-nappal Pápán is


ajánlott cikk főképe

2020-01-19 10:31:31

Népszerű volt a Jégpályák éjszakája Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-04-29 20:50:33

Megkezdődött a kivitelezés a Külső-Várkertben