Dupla pólósiker


2020-02-14 18:12:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Pápai SE  | 


Dupla pólósiker főképe
Kettős győzelemmel kezdte az alsóházi rájátszást a gyerek IV. vízilabda bajnokságban a Pápai SE csapata.

A dorogi Újhullám SE és a Velencei-tavi Úszó és Vízilabda Egyesület ellen ugrottak vízbe a 2008-as születésű pápai fiatalok, akik az alapszakaszban három győzelemmel és hét vereséggel a csoport ötödik helyét szerezték meg. A rájátszás első fordulójában Cseh László tanítványai mindkét mérkőzésüket magabiztos játékkal, nagy arányban nyerték meg, előbb 10-2, majd 12-1 arányban.

- A csapat a megbeszéltek szerint jól védekezett és megpróbáltuk a leggólerősebb játékosunkat, Fabijancic Ádámot minél többször helyzetbe hozni, ami sikerült is - emlékezett a Dorog ellen 10-2-re megnyert négy negyedre a PSE edzője. - A nagyarányú győzelem meghozta a gyerekek kedvét és nem mellesleg kellő önbizalmat is adott nekik a folytatás előtt.

Két meccs pihenőt követően következett a Velence elleni találkozó, akiket még simábban győztek le a pápaiak.

- A három-négygólos előny tudatában kissé könnyelműsködött a csapat, emellett rengeteg kapufát is dobtunk, de a magabiztos győzelem így sem forgott veszélyben. Elégedett vagyok a srácokkal, jól játszottak. Ádám mellett minden játékos dicséretet érdemel, a kapuban Chovanecz Csanád két meccs alatt csak három gólt kapott, ami önmagáért beszél. Csanád előtt Kis Ármin jól védekezett, Szabó Mátyás a védekezés mellett a támadásépítésből is kivette a részét, Nagy Zétény jól szervezte a játékot, Spreitzer Boldizsárnak jó szerelései voltak, gólt is dobott, Németh Barnabás amellett, hogy a védelem oszlopa volt, gólokat is szerzett, Péter Noel két évvel fiatalabbként a ráúszásnál rendre elhozta a labdákat, gólpasszokat adott. Úgy látom, a játékosok kezdik érteni a játék lényegét, rájöttek, hogy csak csapatként nyerhetnek.

A rájátszás március 1-jén pápai helyszínnel folytatódik, ahol a pápaiak ellenfele a Székesfehérvár és az ajkai Cápa VK lesz.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 15:00:01

Gyermek vízilabda: Négyből négy


ajánlott cikk főképe

2020-02-15 13:32:19

Újabb sokgólos döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket