Gitárnyűvők a Játékfesztiválon


2010-06-13 12:26:38  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Gitárnyűvők a Játékfesztiválon főképe
A NEJ programjai közül a rockfesztivál sem maradhatott el tegnap délután, melyet az Erzsébet Ligetben tartottak.
Elsőként a Jókai Mór Művelődési Központ Rock Suli növendékei léptek fel, akik a JMK Tudás-Szín-Tér projektje keretén belül részesültek zenei képzésben.
Az est folyamán a Roll győri zenekar is fellépett, akik 2007 tavaszán alakultak Győrben, és azóta jó pár alkalommal szórakoztatták ismert hazai előadók (pl. P.Mobil, LGT, Lord, HBB, Tankcsapda stb. ) dalaival a közönséget.
Hallhatták még a rock szerelmesei a pápai Backstage Sexmachine-t és a Magic Cats-et is. A fesztivál sztárvendége Takáts Tamás Blues Band volt.
A koncertek késő estig tartottak a műfaj kedvelőinek örömére.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet