Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó


2020-02-18 20:56:10  | cikk: ha  | 


Tűsarkú helyett egy pelenkás totyogó főképe
Az anyaság nem mindig fenékig tejfel, ezt minden anya tudja. Persze a legmagasztosabb hivatás, de otthon néha kilátástalannak tűnik a küzdelem. Ezeket az érzéseket fogalmazza meg az Orfeum "Anyád kínja" című előadása, melynek alcíme: az anyaság és ami mögötte van. A darab jó szórakozást ígér: valós jeleneteket nőkről, akik kellő humorral fűszerezve, tabuk nélkül mesélnek a csodálatos anyaság kevésbé varázslatos élményeiről is. S akik mesélnek: Haumann Petra, Horváth Lili, Kisfalvi Krisztina, Oszter Alexandra.

Íme néhány sor egy dalból:
Tavaly még lecsúszott két Bacardi Breezer, idén már két számmal nagyobb a blézer.
Korábban hajnalig nyúltak az óriás bulik, manapság óriás méretűek a bugyik.
Tűsarkú helyett könnyű topogó, szexi férfiak helyett egy pelenkás totyogó.
Partyktól volt hangos nemrég minden szombat. „Hol a cumi?” - mostanában ez gyakori mondat.
Felborult hormonháztartás - magasztos érzés -, ez már az anyaság, nincs itt semmi kérdés.

Ezt az előadást ajánlja március 6-án 19 órai kezdettel, nőnapi programként az érdeklődők figyelmébe a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. A bérleten kívüli darab zenés, táncos elemekkel és iróniával mesél az anyaságról, mely nem csupán a hölgyek számára jelenthet kellemes kikapcsolódást. Bognárné Novák Ilona intézményvezető-helyettes elmondta, hogy ezen a héten még kedvezményes áron megválthatók a jegyek a színház pénztárában és online is.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 19:10:36

A sportcsarnok küzdőterén is megindult a munka


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 14:46:23

Imázsfilmek Pápáról


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 10:59:22

Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 16:14:09

Enyhítések az alapellátásban