Az internet veszélyeiről Mezőlakon


2020-02-20 13:38:09  | cikk:  | 


Az internet veszélyeiről Mezőlakon főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai általános iskolásoknak adtak bűnmegelőzési tanácsokat.

A pápai rendőrök 2020. február 18-án délelőtt a mezőlaki Arany János Általános Iskola felső tagozatos tanulóinak tartottak bűnmegelőzési előadást. Hangsúlyozták, hogy a gyerekek ne töltsenek fel olyan képeket, amelyekkel méltatlan helyzetbe hozhatják saját magukat vagy ismerőseiket. Kiemelték továbbá, hogy a közösségi oldalakon létrehozott profilokon a lehető legkevesebb információt adjanak meg magukról. A rendőrök kitértek az internetes vásárlások és nyereményjátékok veszélyeire is, valamint arra kérték a fiatalokat, hogy a világhálón történő levelezések, hozzászólások alkalmával ügyeljenek arra, hogy mást becsületsértő, rágalmazó és fenyegető kifejezésekkel ne illessenek.

Az előadás során a tanulóknak lehetőségük volt feltenni a témával kapcsolatos kérdéseiket, továbbá elmondhatták tapasztalataikat is.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 08:31:15

Figyeljünk a gyalogosokra! - A balesetek megelőzése közös érdek


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:14:11

21 gépkocsit tört fel a pár, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-02-24 09:06:18

Előadás időseknek


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr