Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC


2020-02-20 15:44:39  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Korábbi PELC neveléssel erősített a Perutz FC főképe
Az Illés Akadémia U19-es együttesétől érkezett Molnár Tamással erősítette meg keretét a Perutz FC.

A 2001-es születésű labdarúgó PELC nevelés, ugyanis 2012 és 2015 között Pápán futballozott, majd egy veszprémi kitérő után három és fél szezont húzott le a szombathelyi Illés Akadémia korosztályos csapatainál. Tamás elmondása alapján hamar megtalálta a közös hangot a többiekkel, célja pedig az, hogy minél több játékpercet kapjon az NB III-ban.

- Mivel Pápán kezdtem az utánpótlásban a pályafutásom, úgy gondoltam, ez a legjobb hely arra, hogy a felnőtt karrierem is itt induljon - mesélte a fiatal védő. - Úgy látom, a csapat és a közösség is nagyon jó, az edzőmeccseken tapasztaltak alapján elmondhatom, hogy a pályán is tudnak küzdeni egymásért. Jól érzem magam és a társak is kezdenek elfogadni. A tavaszi idényben az a célom, hogy minél több mérkőzésen pályára léphessek és a lehető legtöbb percet a pályán töltsem annak érdekében, hogy a felnőtt labdarúgásban rutint és tapasztalatot szerezzek.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-06-22 16:53:43

Vízilabdás tábor a Várkertfürdőben


ajánlott cikk főképe

2020-07-16 11:39:52

Egyéni csúcsokat futottak