Kiszebáb égetéssel elűzték a telet a Vajda Márta iskolában


2020-02-21 16:37:19  | cikk: Babos Petra  | 


Kiszebáb égetéssel elűzték a telet a Vajda Márta iskolában főképe
„Jöjjön a tavasz, vesszen a tél!” - ezt kiabáltak jó hangosan a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI diákjai ma délelőtt a kiszebáb égetése közben.
Fábián Lívia napközis nevelő elmondta, a farsangi programon a felsősök vettek részt.
-A diákok nagy lelkesedéssel készültek a mai napra. Együtt készítettük el a kiszebábot, amit aztán énekszó kísérete mellett el is égettünk az udvaron. Utána a tornateremben folytatódott a program, a zenés műsor után az osztályok jelmezes felvonulása következett, majd vidám, farsangi játékok vártak a diákokra, melyek között volt lekvároskenyér-evő verseny, székfoglaló, farsangi totó és múmia öltözető verseny. Nem voltak helyezések, csak arról szólt a program, hogy érezzük jól magunkat. És persze a farsang elmaradhatatlan része a tánc, az evés és ivás sem hiányozhatott a rendezvényről -tudtuk meg a program szervezőjétől.
A diákok közül sokan be is öltöztek, voltak vörös ingesek, északi hercegnők, modellek, diszkókirálynők, sportolók, táncosok, ördögök és éjtündér is.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság


ajánlott cikk főképe

2020-07-11 16:27:14

Zumba bemutatóval zárult a családsegítős tábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 21:21:34

A kerek születésnaposokat köszöntötték a nyugdíjasok


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 16:51:46

Kiszabadítják a fákat az aszfalt fogságából