70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek


2020-02-24 21:23:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


70 millió forintra pályázhatnak a sportegyesületek főképe
Pápa Város Önkormányzata vissza nem térítendő támogatás formájában pályázatot hirdet pápai székhelyű sportegyesületek működésének támogatására. A pályázat keretösszege 70 millió forint, melyre Pápa város közigazgatási területén működő, pápai székhellyel nyilvántartásba vett sportegyesületek pályázhatnak, amennyiben elfogadják és teljesítik a megszabott feltételeket.

A támogatás mértéke nem lehet több, mint a pályázó sportegyesület összes egyéb helyről származó bevétele. Kivételt képeznek ezen kitétel alól azon utánpótlás nevelő tevékenységet folytató sportegyesületek, melyek munkája eredményeként a sportegyesület utánpótlás versenyzője olimpiai sportágban korosztályos világversenyre készülő magyar nemzeti válogatott keretének a tagja, vagy az előző évben korosztályos világversenyen vett részt.

A pályázatot egy példányban postai úton vagy személyesen a Pápai Polgármesteri Hivatal Titkárságára (8500 Pápa, Fő u. 5.), vagy elektronikusan a titkarsag@papa.hu email címre kell megküldeni február 29-ig.

A pályázatokat Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének Humánerőforrás Bizottsága bírálja el 2020. március 31-ig. A pályázat elbírálásáról és annak eredményéről 15 napon belül a pályázó írásos értesítést kap. A pályázat elbírálását követő 30 napon belül az önkormányzat támogatási szerződést köt a sportegyesülettel.

Pályázni kizárólag a pályázati adatlapon lehet. A részletes kiírás és a csatolandó dokumentumot mintája IDE kattintva érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-29 16:20:23

Darts: Lezárult a tavaszi ligasorozat


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-02-26 12:45:21

Torna: Országos döntőbe jutottak a pápaiak


ajánlott cikk főképe

2020-03-03 10:16:07

Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE