Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban


2020-02-26 08:46:44  | cikk: Babos Petra  | 


Angol nyelv, informatika, robotika - Ovisuli a Tarczyban főképe
A Tarczy Lajos Általános Iskolában már hosszú évek óta hagyomány, hogy megrendezik a több alkalomból álló ovisuli rendezvénysorozatot, ahol a nagycsoportos óvodások és szüleik megismerkedhetnek az iskolával és a leendő tanító nénikkel, s így szeptemberben már sokkal bátrabban léphetik át az iskola kapuját. Szalay Zsuzsanna tanító hírportálunk kérdésére elmondta, az idei tanévben második alkalommal várták a leendő kis elsősöket játékos foglalkozásra. A gyerekek egy robot méhecske segítségével nyerhettek bepillantást a robotika alapjaiba, majd angol játékos feladatokkal várták a kicsiket, melyben volt ének, kézműveskedés. Az informatika teremben pedig ügyességi és készségfejlesztő játékokkal ismerkedhettek a gyerekek.
Az ovisulin bemutatták a leendő elsős tanító néniket

Az iskola a jövő tanévben is három első osztályt szeretne indítani, egy normál tantervű, informatikai, egy kéttannyelvű és egy emelt informatikai osztályt.
-A szeptemberben induló tanévben az egyik osztályban Vida Tímea és Süle Judit, a másikban Cserneczkyné Kapa Nikoletta és Szakácsné Kokas Judit fog tanítani, míg a kéttannyelvű osztályban Szalay Zsuzsanna és Bódainé Balogh Orsolya lesznek a kicsik tanítói - közölte a leendő első tanítónő.
Az iskola a jövő héten nyílt hetet szervez az ovisok szüleinek, hogy megtekinthessék a leendő tanító nénik óráit.
Az ovisuli soron következő foglalkozása március 19-én lesz, a Szent Patrik naphoz kötődően, szülői értekezletet pedig április 2-án tartanak a leendő első osztályosok számára.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-25 13:00:23

Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 15:27:20

Virágos közterületek, kijavított úthibák


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 19:18:04

A reformátusok is segítséget ajánlanak az idősek ellátásához