Kettős PELC siker


2020-02-28 20:37:28  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Kettős PELC siker főképe
A tavasz első pápai mérkőzésén a PELC U14-es és U15-ös csapata a Sárvár ellen egyaránt győzelemmel vonult öltözőbe.

Elsőként az U15-ös csapat lépett pályára, mely a negyedik helyről várta a kezdő sípszót. Az odavágón 7-5-ös PELC siker született, a hazaiak - akik múlt héten Szombathelyen 2-0-ra nyertek - célja természetesen a három pont itthon tartása volt.

A hazaiak a kezdeti tapogatózás után az első negyedóra végén kapcsoltak rá és hat perc alatt négy gólt lőttek. 5-0-s első félidő után a második játékrészben kissé visszaesett a színvonal és a kapuk sem forogtak annyit veszélyben, ám a PELC magabiztos győzelme nem forgott veszélyben, 7-1-re nyertek a vendéglátók.

PELC U15 - Sárvár 7-1 (5-0) Gsz.: Varga, Nagy 2, Erdősi, Kun-Szabó A. 2, Ruzsás ill. Szabó)

Kun-Szabó Attila: A múlt héthez képest jobban teljesítettünk. Kicsi hiányérzetem a második félidő miatt van, a szünet után nem volt olyan a játék, mint az első játékrészben, ahol pillanatok alatt négy gólt szereztünk és gyakorlatilag eldöntöttük a három pont sorsát. Nem mellesleg a góllövőlista vezetőjét is ki tudtuk kapcsolni a játékból, a 31 gólos játékosnak nem is volt helyzete.

Az U14-es gárda 1-1-es első félidő után a második etapban öt gólt lőve végül 6-2-es sikert könyvelhetett el.

PELC U14 - Sárvár 6-2 (1-1) Gsz.: Rozman, Lakatos 2, Nagy 3 ill. Varga, Sinka


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros