Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC


2020-02-29 16:33:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Utolsó edzőmeccsét játszotta a Perutz FC főképe
Dabason zárult a Perutz FC téli felkészülése, ahol a hazaiak 2-1-es győzelmet arattak.

Az Érd elleni, március 8-ai tétmérkőzés előtt az NB III-as labdarúgó bajnokság közép csoportjában szereplő Pest megyeiek otthonában játszotta utolsó edzőmeccsét a pápai csapat. A 90 percre gyakorlatilag a bajnokság főpróbájaként is tekinthettünk, így a vendégek igyekeztek jó teljesítménnyel előrukkolni.

A sérüléssel bajlódó Császár Attila és Farkas Balázs nélkül kezdett a Perutz, az RKSK ellen összeszedett hátsérülését követően pedig először lépett pályára Szilágyi Adrián.

Helyzetekig igen, gólig viszont nem jutottak el a csapatok az első félidőben. A második játékrész elején a pápaiak szerezték meg a vezetést, egy mintaszerű támadás végén Molnár beadását Irmes bombázta a léc alá, majd egy lesgyanús szituációt követően kontrából egyenlített a Dabas. A folytatásban még egy találat esett, Keserű kapus labdavesztése után Szilágyi szabálytalankodott a tizenhatoson belül, a jogosan megítélt büntetőből alakult ki a 2-1-es végeredmény.

FC Dabas - Perutz FC 2-1 (0-0)

Lengyel Ferenc: Kissé felforgatott összeállításban ugyan, de jól játszottunk, mindkét játékrészben voltak lehetőségeink, ezekből ma csak egyet sikerült gólra váltani, igaz, az egy nagyon szép támadásból született. Az eredmény most sem a legfontosabb volt, úgy látom, ha a sérültjeink felépülnek, készen fogunk állni a rajtra.

Perutz FC: Szigeti - Nagy T., Dóczi, Zsirai, Böröczky - Irmes, Iványi, Baldauf, Benecz - Szabó, Kalász, csereként pályára lépett: Keserű, Molnár, Szilágyi, Hanzl, Cseke, Császár J., Katona.

A Perutz FC téli felkészülési mérkőzéseinek eredményei:
ETO FC Győr - Perutz FC 4-2
FC Ajka - Perutz FC 3-0
Perutz FC - Répcelak 7-1
Perutz FC - Duslo Sala 1-2
RKSK - Perutz FC 4-4
Perutz FC - Sopron 3-3
Gyirmót II. - Perutz FC 0-3
FC Dabas - Perutz FC 2-1

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re