Gyermek vízilabda: Négyből négy


2020-03-02 15:00:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Gyermek vízilabda: Négyből négy főképe
Az alsóházi rájátszás második fordulóját követően továbbra is őrzi veretlenségét a Pápai SE gyerek vízilabda csapata.

A Dunántúli Vízilabda Liga alsóházi rájátszásának második fordulójában az ötcsapatos mezőny a pápai Várkertfürdőben találkozott. A hazai alakulatra a szintén veretlen Székesfehérvár ellen egy előzetesen nehezebbnek, az Ajka ellen egy könnyebbnek gondolt találkozó várt. Mint később kiderült, pont a legfőbb rivális ellen megvívott négy negyedet húzták be könnyebben Cseh László tanítványai, míg a szomszédvár ellen egyetlen gól döntött.

- A Fehérvár VSE ellen jó taktikát választottunk, jó volt a védekezés és a kapusteljesítmény, elől pedig Fabijancic Ádám és Szabó Mátyás eredményesen támadott - mesélte a PSE edzője. - A harmadik negyedet leszámítva jobbak voltunk és megérdemelt 17-13-as győzelmet arattunk, amivel lépéselőnybe kerültünk a fehérváriakkal szemben. A következő meccsünkön ismerős ellenfél következett, hiszen az Ajkával már többször összemértük erőnket, melyből rendre négy-öt góllal mi kerültünk ki győztesen. Ezúttal viszont alaposan megizzadtunk, az ajkai edző ugyanis jó taktikát dolgozott ki és Ádámot kivette a játékból. Ez az eredményen meg is látszott, hiszen 6-3-ra is vezettek a vendégek. Ekkor mi is húztunk egy váratlant, ami szerencsére bejött, melynek köszönhetően a srácok nagy akaraterővel visszaküzdötték magukat és egy góllal, 8-7-re sikerült nyernünk.

Mindez azt jelenti, hogy két forduló után a csoportot 12 begyűjtött ponttal a PSE vezeti a 9 egységgel rendelkező Fehérvár és a hatpontos Ajka előtt. A pontvadászat március 22-én Budapesten folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-02 14:30:17

Az országos döntőre készültek


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 18:12:38

Dupla pólósiker