Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE


2020-03-03 10:16:07  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy lépésre a bajnoki címtől a Szabadgyalog SE főképe
Hat forduló után is őrzi makulátlan mérlegét a megyei első osztályú sakk bajnokságban a Szabadgyalog Sakkegyesület.

A pápaiak ellenfele a hétvégi fordulóban az Ajka Városi Amatőr-Schnur Sakkegylet volt, mely a középmezőnyből várta a kezdést. Erős csapattal érkeztek az ajkaiak, hiszen az első táblán Tóth Béla nemzetközi mester foglalt helyet. A pápaiak jó formájuknak köszönhetően a 7-5-ös leülési arányt érvényre is tudták juttatni, ami azt jelenti, hogy Margl Rolandék továbbra is veretlenül vezetik a bajnokságot. Ezzel a sikerrel az utolsó forduló előtt három pont az előnyünk a legfőbb vetélytárs Pét előtt. Kiss Csaba, az egyesület elnöke elmondta, az osztály többi együttese már nem esélyes az első helyre, ám nagy meglepetés lenne, ha nem csapatuk szerezné meg idén a bajnoki címet.

Az Ajka ellen Hegedűs Gyula, Besenyi Tibor, Döbrönte László, Böröndy Jenő egy pontot gyűjtött, Margl Roland, Kurics László, Buzás Gyula, Gyutai Nándor, Kiss Zoltán és Domonkos Eszter pedig fél-fél ponttal járult hozzá a 7-5-ös győzelemhez.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 18:48:12

Otthon készülnek a Perutz játékosai


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért