A nőket köszöntötte az MSZP Pápa és Környéke Szervezete


2020-03-06 11:39:32  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra, Kovács József  | 


A nőket köszöntötte az MSZP Pápa és Környéke Szervezete főképe
Az MSZP Pápa és Környéke Szervezete hosszú évek óta nőnap alkalmából köszönti a hölgyeket a belvárosban egy-egy szál piros szegfűvel. Ma reggel Grőber Attila, az MSZP megyei elnökhelyettese, önkormányzati képviselő és Kovács József, az MSZP helyi elnöke, önkormányzati képviselő virággal kedveskedett a Kossuth utcán sétáló nőknek.
-Számunkra természetesen nemcsak a mai nap szól a hölgyekről, a mai nap szimbolikus csak, az év minden napján tiszteljük a nőket. A mai napon 200 szál szegfűt adtunk át a Kossuth utcán sétáló nőknek - tudtuk meg Kovács Józseftől.
A virágos köszöntőt a hölgyek örömmel fogadták, s mosolyogva mondtak köszönetet a figyelmességért.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-13 16:14:09

Enyhítések az alapellátásban


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 12:42:53

Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 13:32:55

Lámpás kereszteződés épül a Somlai úton