Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra


2020-03-06 13:42:18  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ szervezésében április 6-án indul a 2020.évi kispályás labdarúgó bajnokság.

A pontvadászat célja a versenyzési lehetőség biztosítása, a kispályás labdarúgás népszerűsítése valamint a bajnoki címek és a helyezések eldöntése. A tavaszi idény április 6-tól június 28-ig tart, míg az őszi szezon szeptember 1-től október 31-ig a Munkácsy Sporttelepének műfüves és salakos pályáján valamint a Sportcsarnok melletti műfüves játékterén zajlik majd.

A bajnokságra nem nevezhetők az NB I-es, NB II-es és NB III-as nagypályás bajnokságban szereplő labdarúgók. Ezen osztályok ifjúsági és serdülő bajnokságában leigazoltak szerepelhetnek, de felnőtt mérkőzésen való pályára lépésükkel elvesztik játékjogosultságukat.

A nevezési határidő március 18. (szerda), a 10.000 forint nevezési díjat és az 5.000 forint kauciót március 18-ig Geschitz Gergelynek, a Kispályás Labdarúgó Bizottság titkárának kell eljuttatni. A befizetéssel egyidőben a nevezési lapot, a labdarúgók olvashatóan kitöltött névsorát is le kell adni!

A versenykiírás, a nevezési lap, a fegyelmi szabályzat, a játékszabályok, a játékosok jegyzéke valamint az átigazolási szándéknyilatkozat INNEN letölthető.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-03-01 17:08:09

59 gólt dobott a pápai kézilabdacsapat