Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC


2020-03-06 18:05:54  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Babos Petra  | 


Nehéz feladat előtt áll a Perutz FC főképe
Tavasszal javítana hazai mérlegén a Perutz FC, mely az idei év első tétmeccsén megtréfálná az éllovas Érdet.

Nyolc edzőmérkőzést játszott a tél folyamán a Perutz FC, mely NB II-es, NB III-as és megyei csapatokkal mérte össze erejét. A pápaiak felkészülése hat héten keresztül zökkenőmentes volt, február közepén azonban egy nem várt sérülés-és betegséghullám söpört végig a kereten, így több játékosnak is meccseket, edzéseket kellett kihagynia.

- Bajnoki ritmusban zajlott az utolsó két hetünk, melynek közepén egy jó hangulatú, csapatösszetartó asztalitenisz versenyt rendeztünk - mesélte Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. - Úgy gondolom, a játékosok tél folyamán mutatott hozzáállására nem lehet panasz, mindenki becsületesen tette a dolgát. Mint minden csapat, természetesen mi is egy jó rajtban reménykedünk, ezért viszont sokat kell tennünk, hiszen egy feljutásra aspiráló együttes látogat hozzánk.

Vasárnap 14:30 perces kezdéssel a csoportot vezető Érd látogat a Várkert útra.

- Ősszel 1-1-et játszottunk idegenben, ezt alapul véve nem vagyunk esélytelenek, bár hozzáteszem, jelen állapotukban a két klubot semmilyen szempontból nem lehet egy lapon említeni - folytatta Lengyel Ferenc. - Láttam a Pécs elleni mérkőzésüket, mely alapján is kijelenthető, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen egy régóta együtt játszó, több NB I-es, NB II-es rutinnal rendelkező játékosok alkotta csapatról beszélünk, nem lesz könnyű dolgunk. Bízom az elvégzett munkában és a sportemberi tartásunkban, egyszóval győzelemre játszunk. Ahogy az ankéton is fogalmaztam, tavasszal szeretnénk javítani hazai mérlegünkön, ehhez pedig az kell, hogy az egész télen gyakorolt támadójátékunk hatékony legyen.

Az Érdi VSE ugyan vezeti az NB III Nyugati csoportját, de a felkészülés nem sikerült jól Limperger Zsolt csapatának, amelyet sérülések és betegségek tizedeltek, emiatt számos játékos nem kapta meg az előre tervezett terhelést, amely a bajnoki szereplésre is kihathat.

- Ők legalább játszottak nyolc meccset... Nekünk annyira nem sikerült a felkészülés - olvasható a pápai születésű tréner értékelője az erdivse.hu-n. - Amióta itt vagyok ez volt a legfaramucibb, de hálistennek a sok sérült és betegből többen visszatérnek, csak egy-két hiányzónk lehet. Fontos lesz, hogy a saját játékunkkal foglalkozzunk és azzal, hogy azok a játékosok, akik kevesebbet edzettek és játszottak, azok milyen állapotban lesznek, ami nagy kérdőjel - jelentette ki Limperger Zsolt. - Abból indulunk ki, ami a Pécs ellen a második félidőben volt, az elég jól nézett ki, aztán bízunk benne, hogy azzal eredményesek leszünk - tette hozzá.

A meccsen pápai részről Hanzl Máté eltiltás miatt nem léphet pályára, Zsirai Martin pedig kisebb sérüléssel bajlódik, így kérdéses a játéka.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:03:32

Perutz FC: Pontszerzés emberhátrányban


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 16:25:19

Helytállt a Perutz a Kaposvár ellen


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést