Igazságos döntetlen az Örökfocin


2010-06-14 09:26:40  | cikk:  | 


Igazságos döntetlen az Örökfocin főképe
A Játékfesztivál utolsó napján a Pápai Öregfiúkból és képviselőkből álló labdarúgócsapat egy barátságos mérkőzésen a Parlamenti válogatottal csapott össze. A mérkőzés kezdőrúgását, Bort Koelewijn, Kampen város polgármestere végezte el, a delegáció néhány tagja pedig a lelátóról figyelte a küzdelmeket. A találkozó 3-3-as döntetlennel zárult, a gólokat hazai részről Sass Károly, Mészáros Ferenc és Marton Miklós szerezte, a vendégeknél  Szpisják József egy, Kovács Norbert két alkalommal volt eredményes. Városunk polgármestere csapatából főleg a védelmet dicsérte, a mérkőzést követően elmondta, hogy nem előre megbeszélt eredmény született.

- Egy élvezhető, jó meccsen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat magához mérten ebben a hőségben jól játszott. Megbeszélt taktikánk előre nem volt, ez a Parlamenti válogatott nemrég alakult újjá, hiszen sok az új képviselő, a régiekből talán 5-en maradtunk meg. Ez volt a debütáló mérkőzésünk, bízom benne, hogy rövid időn belül összeszokik a gárda és akkor legközelebb már győzelmet ünnepelhetünk.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 09:11:42

Kikapcsolták a kulcsembereket


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója


ajánlott cikk főképe

2020-07-06 19:02:07

A világranglista élén áll a pápai kalapácsvető