Nőnapi ajándék a rendőröktől!


2020-03-09 13:55:57  | cikk:  | 


Nőnapi ajándék a rendőröktől! főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai a szabályosan közlekedő hölgyeket lepték meg.

A Pápai Rendőrkapitányság 2020. március 8-án délelőtt nőnap alkalmából tartott közlekedésbiztonsági akciót a városban. A rendőrök egy szál virággal kedveskedtek azoknak a hölgysofőröknek, akik a közúti közlekedési szabályokat betartva, biztonságosan, kifogástalan műszaki állapotú járművel vettek részt a forgalomban.

Az ellenőrzés során a rendőrök a köszöntésen túl felhívták a járművezetők figyelmét a közlekedési szabályok betartásának fontosságára is.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányságon felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás az 59 éves takácsi lakossal szemben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2020. szeptember 21-én este arról, hogy Takácsiban egy férfi két helyi lakost vasvillával és késsel fenyegetett meg, majd egyikőjük...

2020-09-22 20:07:34

Vasvillával és késsel fenyegetőzött a férfi, a rendőrök elfogták


Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben...

2020-09-09 15:13:37

Az úton kóborolt, majd ellökte a segítségére sietőt a férfi


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 12:09:05

Kiskocsit lopott a fiú, a rendőrök elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 25 éves vaszari lakost állítottak elő.

A járőrök 2020. május 5-ére virradó éjszaka Pápa egyik utcájában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás során a 25 éves vaszari sofőrrel szemben alkalmazott...

2020-05-05 12:04:14

Ittasan ült volán mögé a férfi, a rendőrök elfogták