Lemondta előadásait a JMSZK


2020-03-10 16:46:31  | cikk: HuHa  | 


Lemondta előadásait a JMSZK főképe
A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ közösségi oldalán jelent meg nem sokkal ezelőtt a tájékoztatás, hogy az intézmény március 12-től március 31-ig minden meghirdetett rendezvényét lemondja, illetve későbbre halasztja lehetőség szerint. A döntést a koronavírus magyaraországi megjelenésére tekintettel elővigyázatosságból hozta meg az intézmény.

A közlemény szerint az előre megvásárolt jegyeket visszaváltják, a bérletes előadásokat lehetőség szerint később tartják meg.

Intézményünk folyamatosan figyelemmel kíséri és reagál a változó egészségügyi helyzetre, a programokról és időpontváltozásokról naprakészen tájékoztatjuk Önöket elektronikus felületeiken - áll a közleményben.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-18 17:44:25

Ismét Wass Albert felolvasóest lesz Pápán - várják a jelentkezőket


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 12:36:53

Védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-10 12:47:03

Szentmise a szabadban


ajánlott cikk főképe

2020-05-01 14:05:33

A Cantores Ecclesiae Rézfúvós Együttes volt a meglepetés koncert fellépője