Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


2020-03-11 09:58:10  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Ülésezett a Fegyelmi Bizottság főképe
Nem múlt el következmények nélkül a Perutz FC - Érd (1-2) bajnoki labdarúgó mérkőzés. Mint ismert, Horváth Patrik játékvezető Iványi Martint a 39., Nagy Tamást a 89., Baldauf Konrádot a 92.percben állította ki.
A Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága keddi ülésén meghozta döntését, melynek értelmében Nagy Tamás 2, Iványi Martin és Baldauf Konrád 1 soron következő férfi felnőtt nagypályás bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott. Ezen felül a klubnak a színes lapok miatt 16 ezer forintos büntetést kell befizetnie.

A pápaiak március 14-én 14:30-tól Sárváron lépnek pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-22 19:37:24

Idén már biztosan nem lesz kispályás foci


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 15:41:10

Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC