Bajnok a Kilián DSE


2020-03-11 10:09:23  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Kilián DSE  | 


Bajnok a Kilián DSE főképe
Hibátlan mérleggel, minden meccset 5:0 arányban megnyerve lett bajnok a Kilián DSE tollaslabda csapata a harmadosztályú csapatbajnokság nyugati csoportjában.

A Weöres Sándor Általános Iskola tornatermében rendezett fordulón kiválóan mutatkozott be a versenyen a felnőttek között a 9 éves Szabó Sára, valamint a 13 éves Geiger Míra, akik mindkét női páros mérkőzésüket megnyerték.

- Mindenki nagyon jól játszott - mondta Horváth Attila felkészítő. - A csapat ma nem érezte meg az Egyesült Államokban tartózkodó Végh Anita hiányát sem. Ma is beigazolódott, hogy mindenkire lehet számítani, a szezon során Geiger Míra, Nagy Eszter, Szabó Sára, Szabó Zsófi, Végh Anita, Horváth Csanád, Nagy Dániel és Nagy Zoltán kapott játéklehetőséget.

A csapatot Szabó Norbert és Horváth Attila készítette fel. Ők irányítják majd a játékosokat a hamarosan sorra kerülő osztályozón, ahol eldől, hogy a következő szezont a másod-vagy a harmadosztályban kezdheti meg a pápai együttes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-18 09:14:01

Diszkriminálják a pápai kézilabda-szurkolókat


ajánlott cikk főképe

2020-09-28 12:34:58

Nem indult jól az idény


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 15:42:38

Visszatérítik a Perutz bérletek árát