Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják


2020-03-12 10:59:22  | cikk: HuHa  | 


Az ünnepség elmarad, a tiszteletadást megtartják főképe
Elmarad a március 15-ei városi ünnepség - jelentette be nem sokkal ezelőtt dr. Áldozó Tamás polgármester a Városházán tartott sajtótájékoztatóján. Mint mondta, Unger Tamás alpolgármesterrel vasárnap 10 órakor koszorút helyeznek el a Március 15. téri emlékhelyen, de a hagyományos ünnepséget nem tartják meg. A városi kitüntetések átadását egy későbbi időpontra, más méltó önkormányzati ünnepre helyezik át.
A polgármester közölte, természetesen, aki szeretne csatlakozni a koszorúzáshoz, akár magánszemélyként, akár közösségként, megteheti, de a nagyrendezvényt nem tartják meg.

(További részletek a sajtótájékoztatón elhangzottakról hamarosan.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-16 15:05:13

Ismét várja olvasóit a könyvtár


ajánlott cikk főképe

2020-09-08 22:44:43

Laosz: A derű és nyugalom országa -Élménybeszámoló fényképes vetítéssel


ajánlott cikk főképe

2020-09-07 20:02:06

Folytatódik a vízvezeték-csere a Dózsa utcában


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 13:26:28

Húsz százalékos az óvodai kihasználtság