Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés


2020-03-12 11:12:29  | cikk: Babos Petra  | 


Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés főképe
Pápán, az ellenzéki pártok - a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd - is úgy döntöttek, hogy a koronavírus terjedésének veszélye miatt lemondják a március 13-án, pénteken 17.00-órára, az Esterházy-kastély előtti Petőfi szoborhoz meghirdetett hatpárti ellenzéki közös megemlékezésüket - közölte ma délelőtt a sajtó képviselőivel Kovács József önkormányzati képviselő, az MSZP pápai elnöke, a tervezett rendezvény főszervezője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-06 20:12:39

Fertőtlenítik az Erzsébetvárosi óvodát


ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 13:18:05

Kedd óta ismét kinyitottak az iskolák, bár a digitális munkarend megmaradt


ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom