Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés


2020-03-12 11:12:29  | cikk: Babos Petra  | 


Elmarad az ellenzéki hatpárti közös megemlékezés főképe
Pápán, az ellenzéki pártok - a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd - is úgy döntöttek, hogy a koronavírus terjedésének veszélye miatt lemondják a március 13-án, pénteken 17.00-órára, az Esterházy-kastély előtti Petőfi szoborhoz meghirdetett hatpárti ellenzéki közös megemlékezésüket - közölte ma délelőtt a sajtó képviselőivel Kovács József önkormányzati képviselő, az MSZP pápai elnöke, a tervezett rendezvény főszervezője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt


ajánlott cikk főképe

2020-02-11 18:56:57

Újabb tajvani cég keresi a kapcsolatot városunkkal


ajánlott cikk főképe

2020-02-22 22:46:04

A. Tóth Sándor emlékére


ajánlott cikk főképe

2020-02-13 21:55:42

Üléseztek a részönkormányzatok