Pápai Rendőrök visszaadták a trófeát a vadásztársaságnak


2020-03-12 13:27:57  | cikk:  | 


Négy nagydémi férfi rendszeresen agancsokat gyűjtött az erdőben, egyikőjük egy vadtetem fejét is hazavitte. Ellenük lopás miatt folyik nyomozás.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást négy férfi ellen, akik 2020 januárjában és februárjában Nagydém külterületén az erdészet tudta és engedélye nélkül elhullott gímszarvas agancsokat gyűjtöttek. A nyomozás során a rendőrök megállapították azt is, hogy a gyanúsítottak egyike, a 21 éves nagydémi férfi egyik alkalommal talált az erdőben egy vadtetemet is, majd levágta annak fejét, hazavitte, és trófeát készített belőle. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták a lopott trófeát, melyet lefoglaltak. Az ellopott szarvasagancsot 2020. március 11-én Dr. Nagy Ákos rendőr alezredes, a Pápai Rendőrkapitányság bűnügyi osztályvezetője adta át az illetékes vadásztársaság képviselőjének.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-26 08:17:40

Rendőrök a nyári táborban


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

A járőrök 2020. június 26-án este Pápán igazoltattak egy segédmotor-kerékpárral közlekedő 29 éves helyi lakost. Az igazoltatás során a sofőrrel szemben alkalmazott alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult,...

2020-07-07 07:32:22

Rendőrkézen az ittas sofőr


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 15:17:55

Agancstolvajokat fogtak el a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-05-29 11:34:35

BikeSafe-siker Pápán