Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz


2020-03-12 14:31:30  | cikk: HuHa  | 


Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz főképe
Szombaton délután nyílt volna meg az Esterházy-kastély új időszaki kiállítása, ám a rendkívüli helyzetre való tekintettel a tárlatmegnyitót nem tartják meg - tudtuk meg Boros Katalintól, a Pápai Platán Nonprofit Kft. ügyvezetőjétől.
-A kiállítás ettől függetlenül látogatható lesz március 15-től és várjuk rá az érdeklődőket - közölte.
Az ügyvezető arról is szólt, a katolikus beszélgetéssorozat jövő szerdára meghirdetett találkozóját sem tartják meg.
A kastély látogatható, a Dürer kiállítás is megtekinthető vasárnaptól

Az Esterházy-kastély továbbra is látogatható, a kiállítások megtekinthetők, egyéni programok is foglalhatók, természetesen ez változhat, amennyiben további biztonsági intézkedéseket kell tenni a koronavírus terjedésének megelőzésére.
-Több olyan programunk is van az idei nyárra, aminek az előkészítését megkezdjük, meghirdetjük a nyári táborunkat, készülünk a múzeumok éjszakájára, a labdarúgó EB mérkőzéseinek vetítésére, de az Operatív Törzs döntései értelmében fogjuk a programjainkat módosítani szükség esetén - tájékoztatott Boros Katalin.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-11 16:27:14

Zumba bemutatóval zárult a családsegítős tábor


ajánlott cikk főképe

2020-03-30 21:40:05

Szigorú szabályok, folyamatos munkavégzés a Városgondnokságnál


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 19:29:40

Mi, pápaiak! - Új mozgalom alakult városunkban


ajánlott cikk főképe

2020-04-01 17:40:06

A szociális ágazatban dolgozók is ingyen utazhatnak, a képviselői tiszteletdíjak folyósítását felfüggesztették