Egy tucat PELC gól


2020-03-12 17:55:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Egy tucat PELC gól főképe
Kiütéses győzelemmel kezdte a tavaszi szezont a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es lánycsapata.

A 10. fordulót rendezték az U19-es lány utánpótlás labdarúgó bajnokságban, ahol a második helyen álló PELC a 6. helyezett Ajkát fogadta. A szomszédvári rangadó volt a pápaiak idei első bajnokija. Mintegy négy hónap elteltével játszottak ismét tétmeccset a PELC-es lányok, akik természetesen győzelemmel szerettek volna az idei év menetelésének nekivágni.

Már az első félidőben eldőlt a három pont sorsa, hiszen 45 perc játék után 5-0-ra vezettek a hazaiak. A PELC - a nyolc gólig jutó Beimli Katalin vezetésével - a második félidőben sem állt le, továbbra is gólra törően, nagy fölényben játszott, a 12-0-s végeredményt a 93.percben Szücs Laura állította be.

PELC U19 - FC Ajka 12-0 (Beimli 8, Vesztergom 2, Horváth, Szücs)

Pődör Ákos: Nagyon örülünk az eredménynek, de ennél is jobban örülünk a mutatott játéknak, bízom benne, hogy tavasszal sok hasonló szép sikert tudunk elérni mint ma.

A pápaiakra március 31-én idegenben a Veszprém elleni rangadó vár.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-16 21:56:58

Ellentétes félidők után magabiztos Perutz siker


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-08-24 18:50:33

Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést