Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC


2020-03-13 11:13:27  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Három alapembere nélkül utazik Sárvárra a Perutz FC főképe
Zárt kapuk mögött, három kezdő játékosa nélkül igyekszik begyűjteni a három pontot a Perutz FC, mely az NB III-as labdarúgó bajnokság 19. fordulójában a 13. helyezett Sárvárhoz utazik.

Még napokkal később is beszédtéma volt az Érd elleni mérkőzés a Perutz stadionban, ahol Horváth Patrik játékvezető három pápai játékost is kiállított és a hosszabbításban egy jogosnak tűnő tizenegyestől is megfosztotta a hazaiakat.

- Nem változott a véleményem, a lefújás után és most is azt mondom, a játékvezető nem egyenlő mércével mérte a két csapatot - mondta a mérkőzés felvételének megtekintése után Lengyel Ferenc vezetőedző. - Ettől függetlenül ha a játékunkat nézem, a fejlődés látható az őszhöz képest, végig győzelemre játszottunk, emberhátrányban is megvoltak a lehetőségeink, meg voltam elégedve. A végére nagyon elfáradtunk, mindenki apait-anyait beleadott, legalább egy pontot megérdemeltünk volna.

Eltiltás miatt Iványi Martin, Baldauf Konrád és Nagy Tamás sem léphet pályára a Sárvár ellen, a pápai tréner szerint most a fiatalok és a jobbára csereként játéklehetőséghez jutó labdarúgók előtt itt a lehetőség a bizonyításra.

- Teljesen egyértelmű, nehéz helyzetben vagyunk, hiszen három kezdő játékosom biztosan nem játszik, de az is lehet - ha Zsirai Martin sérülése nem jön rendbe - hogy négy alapember is kiesik szombatra. Hanzl Máté az Érd ellen letöltötte eltiltását, így rá számíthatok a középpályán, valószínű, hogy a padon utánpótláskorú, 17-18 éves játékosok fognak ülni. Nehéz két félidő vár ránk Sárváron, ellenfelünk egy nagyon agresszív, sokat futó, kemény futballt játszik. Ezt megtartva a télen minőségi játékosokat igazolva kreatívabbak, ezáltal még veszélyesebbek lettek, mint tavaly.

Mint ismert, a koronavírus miatt a Magyar Labdarúgó-szövetség minden bajnoki mérkőzést zárt kapusnak nyilvánított, ami azt jelenti a gyakorlatban, hogy csapatonként legfeljebb 25 fő vehet részt a mérkőzésen. Ebbe a játékosok, stábtagok és regisztrált sportszakemberek tartoznak bele, azaz a nézők, szülők nem léphetnek be a sportpálya területére.

- Természetesen soha nem jó zárt kapuk mögött játszani, de érthető a szövetség intézkedése. Üres stadionban borzasztó futballozni, ezt játékos-pályafutásom alatt is megtapasztaltam. Az eltiltások, sérülések, zárt kapu ellenére bízom benne, hogy egy tisztességes, jó eredményt tudunk elérni - mondta a Perutz vezetőedzője.

A mérkőzést március 14-én, szombaton 14:30-tól rendezik a Sárvár FC Sporttelepen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 17:19:11

Húsz csapatos lesz az NB III nyugati csoportja


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-09-09 09:18:14

Újra élet költözött a Pápai Küzdősport Centrumba