Otthonról dolgozik a polgármester


2020-03-14 11:46:47  | cikk: HuHa  | 


Otthonról dolgozik a polgármester főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester néhány perccel ezelőtt osztotta meg közösségi oldalán, hogy mostantól két héten át otthonról látja el feladatait.

„Orbán Viktor miniszterelnök úr tegnap esti felhívására figyelemmel (bár kérését nem visszamenőleges hatállyal fogalmazta meg) a következő két hétben itthonról látom el polgármesteri feladataimat. Egyúttal fontosnak tartom megjegyezni, hogy Meir Yitzak Halevi polgármester úr ma reggeli tájékoztatása szerint Eilatban továbbra sincs igazolt, koronavírussal fertőzött beteg” - áll a közleményben.

Mint ismeretes, a városvezető szerdán érkezett haza izraeli útjáról több kollégájával együtt, ahol többek között hivatalos látogatást tett az eilati polgármesternél.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-15 10:51:42

Koszorúzással tisztelgett a város a 48-as hősök emléke előtt


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 16:13:54

Újra indul a személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban


ajánlott cikk főképe

2020-07-10 17:02:10

Hittantábor a Szent Anna Plébánia szervezésében


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 09:47:37

Szünetelnek a nyilvános szentmisék a katolikus templomokban