Egy vereség, egy döntetlen


2020-03-14 19:27:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egy vereség, egy döntetlen főképe
Idei első bajnokiján a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese vereséget szenvedett, míg az U17 egy ponttal gazdagodott a Gyirmót ellen.

Már az első félidőt követően eldőlt a mérkőzés és kialakult a végeredmény az U19-esek összecsapásán, a szünetre a vendégek ugyanis már 4-0-s előnnyel mehettek. A második felvonásban a pápaiaknak nem sikerült gólhelyzetet eredményező támadást vezetni, igaz újabb gólt sem kaptak, így a vendégek három ponttal távoztak.

PELC U19 - Gyirmót SE Győr”B” 0-4 (0-4) Gsz.: Veres, Csernyicki, Ferenczi 2

Kun-Szabó Attila: Megérdemelt vendégsiker született, az első félidőben egyéni hibákból kaptuk a gólokat, ellenfelünk fizikálisan és tudásban is előttünk jár. Nagyon helyzetünk sem volt, sajnos többen nem járnak edzésre, így nehéz bármit is elvárni.

Az U17-esek egy gólgazdag mérkőzésen az utolsó öt percben bekapott két góllal végül 4-4-es döntetlent értek el. A hazaiak részéről Cser Botond duplázott, mellette Németh Martin és Kun-Szabó Attila is betalált.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-17 17:23:17

Hófutásban érmet szerzett Gelencsér Róbert


ajánlott cikk főképe

2020-05-06 10:47:30

Virtuális futás a koraszülöttekért


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 15:40:38

Véget ért a kézilabda szezon


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?