Ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére Tapolcafőn


2020-03-15 17:17:15  | cikk: Babos Petra  | 


Ünnepség az 1848-49-es forradalom és szabadságharc emlékére Tapolcafőn főképe
Nemzeti ünnepünk alkalmából a kialakult kornavírus-járvány miatt rövid megemlékezést tartottak Pápa-Tapolcafőn, a református templom mellett álló 48-as kopjafánál. A rendhagyó ünnepségen a Tapolcafői Forrás Népdalkör és a Tapolcafői Kertbarátkör Közhasznú Egyesület énekelt. A Himnusz hangjait követően Kiss Zoltán szavalta el Petőfi Sándor: Péter bátya című versét, majd Juhász Fanni és Bali Istvánné mondott verset.
Az ünnepségen Juhász Mátyás szaxofonjátéka alatt Unger Tamás alpolgármester és Zsegraics Gyula önkormányzati képviselő elhelyezte a tisztelet koszorúját a református templom mellett álló 48-as kopjafánál, majd a rendezvény a Szózattal zárult.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-12 13:18:59

Kincsek az utak mentén


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 19:08:50

A Pápai Hús sonkával mond köszönetet az ESZI dolgozóinak


ajánlott cikk főképe

2020-03-05 20:20:06

Ismét Musica Pannonica Reformata


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 21:02:47

Pápán nem lesznek szigorító intézkedések húsvétkor