Felfüggeszti az edzéseket a PELC


2020-03-15 17:40:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: pelc.hu  | 


Felfüggeszti az edzéseket a PELC főképe
Miután a Magyar Labdarúgó Szövetség felfüggesztette az összes utánpótlás korosztályú bajnokságát, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club március 16-tól szünetelteti az edzéseket. A klub közleményét változtatás nélkül közöljük:

Tisztelt PELC Labdarúgók, Szülők, Hozzátartozók!
A kormány pénteki határozata értelmében március 16-tól új oktatási rend, „tantermen kívüli, digitális munkarend” lép életbe az országban. Az iskolásokra vonatkozó döntést követően a Magyar Labdarúgó Szövetség ugyancsak március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztályú bajnokságát (az U19 és fiatalabb korosztályokban).

Fentieknek megfelelően a Pápai Egyesített Labdarúgó Club március 16-tól határozatlan időre felfüggeszti az összes utánpótlás korosztály edzéseit. A Perutz Stadion és edzőpályáink sem csoportosan, sem pedig egyénileg nem látogathatóak játékosaink számára. Az egészség, az emberi élet mindennél előbbre való. Be kell tartanunk azokat az előírásokat, amelyeket az egészségügyi szervezetek és a hatóságok hoztak, vagy ajánlanak! Csak így léphetünk fel hatékonyan a betegség ellen.

Reméljük, hogy Egyesületünk mindennapjai hamarosan a megszokott módon folytatódhatnak!

A Pápai Egyesített Club vezetősége

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-24 18:50:33

Füredi Dániel ifjúsági magyar bajnok


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:16:59

Online játékot indít a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 15:41:10

Ismét szigorító intézkedéseket vezetett be a PELC