Apáink útján


2010-06-14 12:06:49  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Apáink útján főképe
Az utóbbi évek egyik legsikeresebb Játékfesztiválját zárta tegnap este dr. Kovács Zoltán, Pápa város polgármestere. Beszédében megköszönte munkatársai munkáját, a résztvevők lelkesedését és a helyszínek közelében élők türelmét. A XX. Nemzetközi Játékfesztiválon három nap alatt mintegy 15 helyszínen több mint 60 rendezvény közül választhattak az érdeklődők. A hagyományoknak megfelelően a tűzijáték előtt koncert zárta a Nemzetközi Játékfesztivált, idén a Karthago együttes adott fergeteges koncertet új lemezükből mazsolázva, de hallhattuk a régi, jól bevált számokat is, mint például az Apáink útján-t vagy a Requiem-et. A színpad előtti tér zsúfolásig megtelt. Óriási, hihetetlenül jó buli volt, a hangulatról nem is beszélve, az énekesek is jól láthatóan élvezték a szárnyaló pápai közönséget. A közönség együtt énekelt, tombolt a népszerű énekesekkel, fantasztikus hangulatot varázsoltak a pápai Fő térre. Reméljük, látjuk még őket! A tűzijáték is fantasztikus volt, a színpad mellett álló hollandok is láthatóan jól érezték magukat. A végén egy perces taps és füttyszó köszönte meg a szervezők rendkívüli munkáját.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 22:32:07

Éves szakmai tanácskozás a Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnál


ajánlott cikk főképe

2020-04-20 12:36:44

Az általános védőfelszerelésekből jól áll az Egészségügyi Alapellátási Intézet


ajánlott cikk főképe

2020-02-14 20:34:10

Kitüntetések és költségvetés - Ülésezett a képviselő-testület


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:31:30

Elmarad a Dürer kiállítás megnyitója, de a tárlat látogatható lesz